ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Öğretmen Dilay Turan Ortaokulu

KEMALETTİN KORKMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

1973 Rize Pazar doğumlu. İlkokulu Yukarı Bulep İlkokulu, ortaokulu Pazar Ortaokulu ve Rize Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda, Liseyi Rize Lisesinde bitirdi. Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesinden 1996 yılında mezun oldu. Öğretmenliğe 1997 yılında Vali Erdal Ata İlköğretim Okulunda başladı. Sırasıyla Pazar Yaşar Medine Haberal İlköğretim Okulu, Altındağ İhsan Sungu İlköğretim Okulu ve Etimesgut Şehit Öğretmen Ortaokulunda Çalıştı. 2017 yılında Şehit Öğretmen Dilay Turan Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği yaptı. 2020 Eylül ayında Müdür olarak aynı okula atandı. Çok sayıda hizmetiçi kurs-seminer belgesi, aylıkla ödüllendirme, takdir, teşekkür ve başarı ödüllerine sahiptir. Evli ve iki çocuk babasıdır. Yeterli seviyede ingilizce bilmektedir.